Paçe e Dibrës, si nga dora e gjyshes
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Vini një tenxhere të madhe me ujë të kripur në nxehtësi.
Gatuani makaronat sipas udhëzimeve të paketimit, kullojini dhe lerini mënjanë.
Kombinoni birrën dhe salcën në një tigan të madh mbi ngrohje mesatare dhe gatuajeni deri sa të ziejë.
Përzjeni djathrat çedar dhe Havarti dhe gatuajini mbi nxehtësi të ulët, deri sa i gjithë djathi të shkrijë.
Shtoni makarona dhe zarzavatet dhe marinojini me kripë dhe piper.
Shërbejeni menjëherë!
Miellin e misrit e skuqim me gjalpë derisa të marrë ngjyrë kafe të çelur, më pas e shuajmë me lëng mishi dhe e përziejmë që të mos krijohen kokrriza. E lemë të ziejë për 10-15 minuta duke përgatitur një...
Në një tas të madh shtoni gjalpin, sheqerin dhe lëkurën e limonit. I rrihni fort me një mikser elektrik. Më pas shtoni të verdhët e vezëve, kripën dhe ekstraktin e vaniljes. Pasi i keni trazuar mirë shtoni bajamet e...
Marrim miellin, vezët, kosin, vajin dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment