Lista e ushqimeve të domosdoshme që do t’ju ndihmojë të mbijetoni gjatë virozave

Ndoshta gjatë këtyre javëve të fundit jeni lodhur nga nxehtësia dhe madje dhe plazhi mund të mos ju duket më aq tërheqës.

Por mos harroni diçka: me vjeshtën vijnë dhe virozat! Ndaj për t’i bërë ballë gripit dhe ftohjes, si për t’i parandaluar ashtu dhe pë t’u shëruar, këto janë ushqmet që duhet t’i konsumoni me shumicë.

1.Qiqra

2.Supë Pule (Porosit tani në Snapfood.al)

3.Agrume

4.Qepë dhe hudhra

5.Mjaltë

6.Karbohidrate

7.Salmon (Porosit tani në Snapfood.al)

8.Kërpudha (Porosit tani në Snapfood.al)

Lini një koment