Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Gatuani makarona në një tigan të madh me ujë të valuar të kripur, duke ndjekur udhëzimet e paketimit.
Kullojini dhe rezervoni 1/4 filxhan lëng.
Ndërkohë, ngrohni 1 lugë gjelle vaj në një tigan të madh mbi nxehtësi të lartë.
Shtoni tonin dhe gatuajeni për 1 minutë në çdo anë.
Hidheni në një pjatë dhe mbulojeni për ta mbajtur ngrohtë.
Nxehtni 1 lugë gjelle vaj në tigan mbi nxehtësi të ulët.
Shtoni hudhrën dhe specin dhe gatuajeni për 1 minutë.
Shtoni lëng limoni dhe makaronat në tenxhere.
Hidhni salcën e përgatitur në makarona.
Shtoni dhe lëngun e rezervuar, peshkun ton, farat e pishes, borzilok dhe vajin e mbetur.
Marinojeni me kripë dhe piper dhe sherbejini.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment