Kunguj të mbushur me sallam, mocarela dhe djathë brie, një recetë për të lëpirë gishtat

Ingredientët

  • 4 kunguj të mëdhenj
  • 2 lugë vaj ulliri ekstra i virgjer
  • 4 lidhje sallam pule të prera hollë
  • 1/2 filxhan thërrime buke
  • 3/4 filxhan mocarela e copëtuar
  • 1/2 c. djathë brie
  • 2 thelpinj hudhër të grirë
  • 1/4 filxhan borzilok i freskët

Udhëzimet

1

Ngrohni furrën në 180 gradë.

2

Kungullin e njomë pastrojeni nga të brendshmet dhe hidhini një një tas.

3

Në një tigan të madh mbi nxehtësinë mesatare vini vajin të nxehet.

4

Shtoni sallamin e pulës dhe gatuajeni rreth 5 sa të marrë ngjyrë.

5

Transferojini në një tas të madh dhe shtoni thërrimet e bukës, 1/2 filxhan mocarela, brie, hudhra dhe borzilok.

6

Përzjeni me to dhe të brendshmet e kungullit.

Lini një koment