Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Sugjerojmë:
Në një enë do të bashkoni specin pluhur, piperin, kripën, qepën, hudhrën dhe sheqerin kaf. E trazoni mirë dhe e ndani masën në tri tasa të ndryshmë.
Në një tas të madh shtoni krahët e pulës dhe sipër i shtoni një nga enët me erëza. Shtoni dhallin, i trazoni mirë dhe tani i lini të qendrojnë në frigorifer për të paktën 4 orë.
Në një enë shtoni miellin, tasin tjetër me erëza dhe krahët e pulës. I trazoni mirë dhe i vendosni për t’i skuqur 8-10 minuta në vaj të nxehtë.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment