Sugjerojmë:

Kofshë pule të pjekura me erëza dhe salcë soje

Koha e përgatitjes: 1 orë e 50 min Koha e gatimit: 30 min

Ingredientët

  • 1 filxhan salcë soje
  • 1 filxhan sheqer kaf
  • 1 filxhan me ujë
  • 4 karafil hudher
  • 1 qepë
  • 1 lugë gjelle rrënjë xhenxhefil të freskët
  • 1 lugë gjelle piper i zi
  • 1 lugë gjelle rigon
  • 1 lugë çaji piper i kuq
  • 1 lugë çaji spec djegës
  • 5 kofshë pule pa lëkurë

Udhëzimet

1

Hidhni së bashku salcën e sojes, sheqer kaf, ujë, hudhër, qepë, xhenxhefil, piper i zi, rigon, spec i kuqe, piper i kuq në një tas qeramike.

2

Shtoni kofshët e pulës dhe hidhini brenda të marrin shije nga të gjitha anët.

3

Mbulojeni enën me mbulesë plastike dhe futini kofshat e pulës në frigorifer për të paktën 1 orë.

4

Ngroheni një skarë në natyrë për ngrohje të mesme.

5

Hiqni kofshët e pulës nga marinadë.

6

Vini kofshët të piqen dhe gatuajini rreth 15 minuta për secilën anë.

Lini një koment