Fileto pule me perime të pjekura
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Hidhni së bashku salcën e sojes, sheqer kaf, ujë, hudhër, qepë, xhenxhefil, piper i zi, rigon, spec i kuqe, piper i kuq në një tas qeramike.
Shtoni kofshët e pulës dhe hidhini brenda të marrin shije nga të gjitha anët.
Mbulojeni enën me mbulesë plastike dhe futini kofshat e pulës në frigorifer për të paktën 1 orë.
Ngroheni një skarë në natyrë për ngrohje të mesme.
Hiqni kofshët e pulës nga marinadë.
Vini kofshët të piqen dhe gatuajini rreth 15 minuta për secilën anë.
Patatet, karrotat dhe specat i presim në copa të mëdha. I vendosim perimet në një tavë për pjekje dhe i spërkasim me vaj ulliri, kripë, piper, dhe rozmarinë të freskët. I përziejmë mirë dhe i pjekim në furrë të...
Ziejmë spagetit në ujë të kripur derisa të jenë al dente. Ndërkohë, skuqim pancettën dhe hudhrën në një tigan me pak vaj ulliri derisa të jenë krokante. Hudhrën e heqim. Në një tas të veçantë, rrahim vezët dhe i...
Së pari, skuqim biftekët në vaj ulliri dhe gjalpë në zjarr të lartë për 3-4 minuta nga secila anë, derisa të marrin ngjyrë të artë. I vendosim mënjanë për të pushuar. Në të njëjtin tigan, shtojmë konjakun dhe e...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment