4 kërpudha të mëdha portobello të pastruara, me bishtin dhe pjesën e brendshme të hequr
1 kupë me pomodorini të ndara në gjysmë
½ kupë me perla mocarella të kulluara dhe të thara
½ kupe borzilok të freskët të grirë
2 lugë çaji uthull balsamike
1.Ngrohni furrën në 200 gradë C.
2.Përzieni së bashku 2 lugë gjelle vaj, hudhrën, ¼ lugë çaji kripë dhe ¼ lugë çaji piper në një tas të vogël. Me një furçë kuzhine, shpërndajeni këtë përzierje tek kërpudhat.
3.Vendosini kërpudhat në një tavë me letër kuzhine dhe lërini të piqen për rreth 10 minuta, derisa të zbuten.
4.Në një tas mesatar, përzieni pomodorinit, perlat e mocarella-s, borzilokun, ¼ lugë çaji kripë, ¼ lugë çaji piper dhe 1 lugë gjelle vaj.
5.Pasi të keni nxjerrë nga furra kërpudhat, mbushini me përzierjen që përgatitët. Lërini të piqen derisa mocarella të ketë shkrirë për rreth 12-15 minuta.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento