1.Parangrohni furrën në 180 gradë celsius.
2.Merrni një tavë dhe vendosni një letër kuzhine.
3.Në një tas përzieni specin e kuq pluhur, kanellën, hudhrat, pak kripë, piper. I përzieni mirë dhe i lini mënjanë.
4.Lani dhe qëroni mirë karotat. I ndani në tri pjesë në formë vertikale. I kaloni karotat tek tasi dhe i përzieni mirë.
5.I vendosni tani tek tava dhe sipër i spërkasni me kanellë me ndihmën e një site.
6.I fusni karotat në furrë derisa të marin një ngjyrë kafe të artë. Shijojini duke i shtuar sipër erëzat tuaja të preferuara.
1. Në një tas të madh përziej thjerrëzat e ziera me domatet, qepën, majdanozin dhe djathin e bardhë. 2. Në një enë tjetër përziej vajin e ullirit me lëngun e limonit, kripën dhe piperin. 3. Hidhe salcën mbi sallatë...
1. Në një tas të madh, vendos kubet e shalqirit. 2. Shtoni sipër djathin e thërrmuar dhe gjethet e mentes. 3. Spërkatni me vaj ulliri dhe lëng lime. 4. Shtoni një majë kripë dhe pak piper të zi nëse...
Shtyp bananen në një tas me pirun. Shto tërshërën, gjalpin e kikirikut dhe përbërësit e tjerë. Përziej mirë derisa të formohet një masë e trashë. Me duar të pastra formo toptha të vegjël. Vendosi në frigorifer për 30 minuta...
Lini një koment