1.Pritini patatet e ëmbla në copa të gjata dhe të holla dhe hidhini në një fletë të madhe pjekje, me vaj ulliri, 1 lugë çaji spec djegës dhe kripë. 2.Futini të piqen në 220 gradë për 20- 25 minuta. 3.Në një enë hidhni gjoksin e pulës me gjalpë, hudhër, majdanoz, spec djegës dhe kripë. 4.Copëtojeni në 4 copa të vogla dhe futeni ta piqni 12-15 minuta në 120 gradë. 5.Përzjeni avokado me lëng limoni. 6.Merrni bukën me drithëra dhe hapeni në mes duke vendosur avokado, domate, kastravec, sallatë dhe lakër sipas dëshirës. 7.Hidhni mishin brenda dhe sherbejeni me patate të skuqura.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Lini një koment