Gjithçka që trupi juaj ka nevojë janë këto 12 ushqime

Ushqimet e pasura me antioksidantë si vitamina С, vitamina A dhe vitamina E,  përshpejtojnë sistemet natyrale të riparimit të lëkurës dhe ndihmojnë në mbrojtjen e saj nga dëmtimi i diellit.

Alpha Lipoic Acid, ose ALA, zbehet ose parandalon pigmentimin e lëkurës. Coenzyme Q10, ose CoQ10, gjithashtu mund të luajë një rol në rigjenerimin e lëkurës, duke na bërë të dukemi më të rinj. Këto shembuj tregojnë edhe njëherë tjetër sesa i rëndësishëm është ushqimi që ne hamë.

Për këtë arsye do t’ju tregojmë disa ushqime që gratë duhet t’i përfshijnë me shpesh në dietën e tyre ushqimore:

1.Majdanoz

2.Speca të kuq

3.Çokollatë e zezë

4.Brokoli

5.Kërpudha

6.Çaj jeshil

7.Djathë

8.Portokalle

9.Fasule

10.Salmon

11.Karrota

12.Panxhar

Lini një koment