1.Në një tenxhere me pak vaj skuqni qepën e grirë imët. 2.Shtoni mishin dhe pak piper. I lini për 5 minuta të skuqen. 3.Shtoni karotat, bizelet dhe patatet e prera në kubikë të vegjël. 4.Në fund shtoni 2 lugë gjelle salcë domatesh. I trazoni mirë dhe shtoni 3 gota ujë. 5.E lini gjellën të ziejë […]
1.Në një tenxhere me pak vaj skuqni qepën e grirë imët.
2.Shtoni mishin dhe pak piper. I lini për 5 minuta të skuqen.
3.Shtoni karotat, bizelet dhe patatet e prera në kubikë të vegjël.
4.Në fund shtoni 2 lugë gjelle salcë domatesh. I trazoni mirë dhe shtoni 3 gota ujë.
5.E lini gjellën të ziejë për të paktën 40 minuta. Nga fundi i shtoni kripën.
Ngrohni furrën në 175°C dhe lyeni një tavë pjekjeje (rreth 28×43 cm) me pak vaj. Përzieni mbushjen. Në një tas të madh bashkoni mishin e grirë, vezën, bukën, qepën, domaten, hudhrën, salcën e specit, mustardën, kripën dhe piperin. Përziejini...
Ky topth djathi në formë kungulli është një antipastë argëtuese që mund ta përgatisni për Halloween. Mund të përdorni çdo lloj djathi që preferoni. Përgatit përbërësit. Vendosi të gjithë në tavolinë që t’i kesh gati. Përziej djathërat. Në një...
Këto mini torta me sy qershie janë ëmbëlsira perfekte për t’i dhënë një prekje të frikshme festës suaj të Halloween-it. Të përgatitura me brumë për byrek të gatshëm dhe me mbushje qershie, janë shumë të lehta për t’u bërë,...
Komento