1.Në një tenxhere me pak vaj skuqni qepën e grirë imët. 2.Shtoni mishin dhe pak piper. I lini për 5 minuta të skuqen. 3.Shtoni karotat, bizelet dhe patatet e prera në kubikë të vegjël. 4.Në fund shtoni 2 lugë gjelle salcë domatesh. I trazoni mirë dhe shtoni 3 gota ujë. 5.E lini gjellën të ziejë […]
1.Në një tenxhere me pak vaj skuqni qepën e grirë imët.
2.Shtoni mishin dhe pak piper. I lini për 5 minuta të skuqen.
3.Shtoni karotat, bizelet dhe patatet e prera në kubikë të vegjël.
4.Në fund shtoni 2 lugë gjelle salcë domatesh. I trazoni mirë dhe shtoni 3 gota ujë.
5.E lini gjellën të ziejë për të paktën 40 minuta. Nga fundi i shtoni kripën.
Ziejini patatet me lëkurë derisa të zbuten. Qërojini dhe shtypini mirë në një enë. Shtoni djathin e grirë, vezën, bukën e bluajtur, kripën, piperin dhe majdanozin. Përziejeni masën derisa të krijohet një brumë i trashë që formohet lehtë me...
1️⃣ Ziej patatet, qëroji dhe shtypi derisa të bëhen pure. 2️⃣ Shto djathin, vezën, bukën e grirë, kripën dhe piperin. Përziej derisa të formohet një masë homogjene. 3️⃣ Merr nga masa dhe formo kroketat në formë cilindrike ose ovale....
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Komento