1.Në një tenxhere me pak vaj skuqni qepën e grirë imët. 2.Shtoni mishin dhe pak piper. I lini për 5 minuta të skuqen. 3.Shtoni karotat, bizelet dhe patatet e prera në kubikë të vegjël. 4.Në fund shtoni 2 lugë gjelle salcë domatesh. I trazoni mirë dhe shtoni 3 gota ujë. 5.E lini gjellën të ziejë […]
1.Në një tenxhere me pak vaj skuqni qepën e grirë imët.
2.Shtoni mishin dhe pak piper. I lini për 5 minuta të skuqen.
3.Shtoni karotat, bizelet dhe patatet e prera në kubikë të vegjël.
4.Në fund shtoni 2 lugë gjelle salcë domatesh. I trazoni mirë dhe shtoni 3 gota ujë.
5.E lini gjellën të ziejë për të paktën 40 minuta. Nga fundi i shtoni kripën.
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Qëroni bananen dhe hiqni tulin e avokados. Vendosini në një tas ose në një blender të vogël. 2️⃣ Blenderimi Shtoni qumështin e gjirit ose formulën nëse dëshironi një teksturë më të butë. Përdorni një pirun...
1️⃣ Përzierja e përbërësve Vendosni të gjithë përbërësit në një blender të fuqishëm. 2️⃣ Blenderimi Përziejini për 1-2 minuta derisa të krijohet një masë kremoze dhe homogjene. 3️⃣ Shërbimi Hidheni në një gotë të madhe dhe shijojeni menjëherë! 🔹...
Komento