Qofte me perime dhe gjizë
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
Sugjerojmë:
Hidhni vajin e ullirit të nxehet në një tenxhere mbi nxehtësinë mesatare.
Brenda shtoni dhe qepët e grira dhe gatujini për rreth 5 minuta.
Pasraj shtoni hudhrën dhe vazhdoni ta gatuani 1 deri 2 minuta më shumë.
Hidhni salcën e domateve në tenxhere dhe përzijeni.
Shtoni fasulet cannelini, borzilok, rigon, kripë dhe piper.
Vijeni përzierjen të ziejë dhe zvogëloni nxehtësinë në të ulët dhe gatuajeni deri sa fasulet jtë jenë zier.
Lani perimet në ujë të bollshëm. Më pas qërojini më kujdes lëkurën dhe filloni t’i prisni në copa të vogla rrethore. Mund edhe t’i grini me rende për të shkurtuar akoma dhe më shumë kohën e përgatitjes. Vini në...
1. Filetot e merlucit pritini në copa të mëdha, hidhini erëza, kripë e piper të zi sipas shijes dhe spërkateni me lëng limoni. Pastaj rrotulloheni nëpër përzierjen e miellit me piper të kuq të bluar, lëshojeni në vaj të...
Në një tigan më yndyrë skuqim djathin të lyer me miell nga të dy anët. Në po atë yndyrë kaurdisim miellin e misrit dhe të grurit. Pasi mielli ka ndryshuar pak ngjyrë shtojmë thelpinjtë e hudhrës dhe ujin. E...
© 2024, Neps | All rights reserved | Design by Neps.al
Lini një koment