Tavë Me Qumësht
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
Sugjerojmë:
Vendoseni proshutën në pjatë dhe futeni në mikrovalë në nxehtësi të lartë për rreth 4 minuta.
Në tenxhere hidhni supën e pulës, verën e bardhë dhe salcën e domateve.
Shtoni hudhër, qepë dhe domate dhe përzijini mirë.
Hidhni mishin e derrit, proshutën dhe trumzën.
Lerini të gatuhen me kapak mbuluar, derisa mishi i derrit të jete zier plotësisht.
Tridhjetë e pesë minuta para se ta shërbeni, hiqni trumzë nga mishi.
Vini thjerrëzat për të gatuar.
Zieni thjerrëzat deri sa të zbuten 30 - 35 minuta.
Hidhni fasulet e gatshme të gatuhen për rreth 3 minuta.
Pasi të jenë gatuar shërbejeni
Shërbejeni me bukë të tharë.
Përgatitja 1️⃣ Skuqja e mishit • Në një tigan, skuqni copat e mishit me pak vaj derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendosini në tavë. 2️⃣ Përgatitja e salcës me qumësht • Në një tas, rrihni vezët me miellin...
1️⃣ Në një tenxhere, ngrohni vajin dhe skuqni qepën dhe hudhrën për 2-3 minuta. 2️⃣ Shtoni karrotat, patatet dhe salcën e domates. Përziejini dhe lërini të marrin aromë. 3️⃣ Shtoni thjerrëzat, kripën, piperin dhe qimnonin. Hidhni ujin ose lëngun...
1️⃣ Përgatitja e brumit Në një tas, përzieni vezët me Nutellën derisa të krijohet një masë homogjene. Shtoni miellin, pluhurin pjekës dhe kripën, duke e përzier ngadalë derisa të lidhen të gjitha përbërësit. 2️⃣ Pjekja Hidheni brumin në një...
© 2025 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment