Risotto me shparg dhe pançetë
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Vendoseni proshutën në pjatë dhe futeni në mikrovalë në nxehtësi të lartë për rreth 4 minuta.
Në tenxhere hidhni supën e pulës, verën e bardhë dhe salcën e domateve.
Shtoni hudhër, qepë dhe domate dhe përzijini mirë.
Hidhni mishin e derrit, proshutën dhe trumzën.
Lerini të gatuhen me kapak mbuluar, derisa mishi i derrit të jete zier plotësisht.
Tridhjetë e pesë minuta para se ta shërbeni, hiqni trumzë nga mishi.
Vini thjerrëzat për të gatuar.
Zieni thjerrëzat deri sa të zbuten 30 - 35 minuta.
Hidhni fasulet e gatshme të gatuhen për rreth 3 minuta.
Pasi të jenë gatuar shërbejeni
Shërbejeni me bukë të tharë.
Në një tigan të thellë, skuqim pançetën derisa të bëhet krokante dhe e heqim nga tigani, duke e lënë vajin e pançetës për më shumë shije. Shtojmë qepën dhe e skuqim derisa të zbutet, më pas shtojmë shpargun dhe...
Lyejmë me miell copat e kofshës së viçit dhe i skuqim në vaj ulliri dhe gjalpë, derisa të marrin një ngjyrë të artë nga të gjitha anët. I vendosim mënjanë. Në të njëjtin tigan, shtojmë qepën, karrotat dhe selinonë...
Fillimisht, kofshët e pulës i fërkojmë mirë me kripën e trashë dhe i lëmë në frigorifer për të paktën 12 orë ose gjatë gjithë natës për t’u marinuar. Ky proces i ndihmon të marrin një shije të thellë dhe...
© 2024 Neps | Një Markë e GlobalEcho Media Group
Lini një koment