Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: wudy

AKU ngre alarmin për salsiçet “Wudy”: “Kthejini ku i...

Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka ngitur alarmin për konsuminim e salsiçeve “Wudy”, duke u bërë thirrje qytetarëve të mos i konsumojnë dhe t’i kthejnë pranë subjekteve ku i kanë blerë. Salsiçet e markës së famshme kanë rezultuar të kontaminuara...