Arkiva e etiketave: veze.

Gërshet me djathë dhe proshutë për mëngjes

Ngroheni furrën në 180 gradë C. Vini një fletë të madhe pjekje me letër pergamene. Zhvendosni fletën e brumit në fletën e përgatitur të pjekjes. Pritini 10 të çara (në secilën nga anët e gjata) rreth dy të tretat...