Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: Vera do këmbë të bukura! Filloni trajtimet në kushtet e shtëpisë me këtë përbërës të thjeshtë

Vera do këmbë të bukura! Filloni trajtimet në kushtet...

Soda është një mrekulli kur vjen puna për t’u kujdesur për këmbët tuaja. Ajo largon erën e keqe, i dezinfekton, vret bakteret dhe madje kuron pamjen e tyre. Të gjitha këto përfitime vetëm me një pako sodë buke, kostoja...