Arkiva e etiketave: supermetabolizmi

5 kg më pak në muaj me dietën e...

Dieta e supermetabolizmit premton humbjen deri në 5 kg në një muaj: na besoni? Dhe ku konsiston ekzaktësisht? Zbulojini me ne përgjigjet! E krijuar nga nutricionistja amerikane Haylie Pomroy, dieta e supermetabolizmit parashikon një skemë ushqimore precize që bazohet...