Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: “Shërbimi ishte i keq”. Si të flasësh përmes thikës e pirunit kur shkon në restorant

“Shërbimi ishte i keq”. Si të flasësh përmes thikës...

Përpara se të shkosh në një restorant bën mirë të mësosh gjuhën e të folurit me pirun dhe me thikë. Kjo shërben jo vetëm që të komunikosh me kamarierin përmes një forme jo të drejtpërdrejtë, por edhe për të...