Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: “Qendroni në shtëpi

“Qendroni në shtëpi, porosinë e sjellim ne”. Sa na...

Në ditët e karantinës, mund të kemi kuptuar më shumë se asnjëherë tjetër rëndësinë e Internetit dhe luksit që na jep teknologjia. Në kushtet kur orari i lëvizjes për këmbësorët u kufizua ndjeshëm, orari i punëve në farmaci, banka...