Arkiva e etiketave: pertypu mire

Nëse nuk doni të shtoni në peshë hiqni dorë...

Duhet të ndryshoni stilin tuaj të jetesës, duke përfshirë ushqimet që hani dhe mënyrën si. Kjo është rruga drejt një trupi të fortë dhe të shëndetshëm. Hani ngadalë dhe përtypu mirë Të ngrënit ngadalë dhe të përtypurit mirë do...