Arkiva e etiketave: Nëse je mbi 40 vjeç

Nëse je mbi 40 vjeç, ja 12 mënyra si...

Nëse jeni mbi 40 vjeç, mund ta keni vënë re se është më e lehtë për të shtuar në peshë sesa për të rënë. Ndryshimet në mënyrën e të ngrënit, aktivitetin fizik, hormonet dhe si trupi e ruan dhjamin,...