Arkiva e etiketave: mëlçia e merlucit

Si të zgjidhni saktë vajin e peshkut, pa dëmtuar...

Gjëja e parë që duhet të keni parasysh kur zgjidhni vaj peshku është origjina e saj, pra nga vjen dhe nga është bërë. Shumicën e kohës, vaji i peshkut është bërë nga mëlçia e merlucit. Kjo është mënyra më...