Arkiva e etiketave: kos me tërshërë dhe karota

Sot për mëngjes, kos me tërshërë dhe karota

1.Në një enë shtoni kosin me tërshërën dhe e përzieni mirë. 2.Pastaj shtoni vaniljen, frutat e thata, kripën, karotën dhe farat chia. 3.Mëngjesi është gati! Ruaj Recetën