Arkiva e etiketave: ilace

Medikamente natyrale indiane për artritin reumatoid

Artriti reumatoid prek miliona njerëz në të gjithë botën. Është një lloj sëmundjeje që prek kyçet dhe mund të trashëgohet gjenetikisht. Prek bërrylat, gishtërinjtë, gjunjët, nofullat, madje dhe ijet. Artriti shpesh jep dhimbje, sidomos kur kyçet tentojnë të përfshihen...