Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: fruta pylli

Marengë me fëstëk dhe fruta pylli

Ngroheni furrën në 140C. Shtroni një tavë me letër pjekjeje. Vendosni  fëstëkët në një tavë pjekjeje të cekët dhe piqini në furrë për rreth 7-10 minuta derisa të marrin ngjyrë të artë. Vendoseni në një procesor ushqimi dhe procesojini...

Akullore e shijshme me 2 përbërës, për 2 minuta

Mjaftojnë disa fruta pylli të ngrira dhe pana për të krijuar një akullore të plotë në shije dhe të ëmbël si kjo. Kjo recetë është shumë e shpejtë dhe nuk ka nevojë të keni një makineri akulloreje për ta...

Ushqimet natyrale që luftojnë dhjamin në zonën e barkut

Shumë njerëz tentojnë të akumulojnë dhjamë në zonën e barkut. Ju mund të keni një peshë ideale, por dhjami i grumbulluar në zonën  e barkut dhe rreth belit mund të jetë shqetësim për ju. Disa njerëz u drejtohen ndërhyrjeve...