Arkiva e etiketave: fibra

Këto 12 ushqime kanë aq shumë fibra sa do...

Të gjithë dëshirojnë të ndihen të ngopur për orë të tëra pasi të hanë drekën dhe të mos ndihen të fryrë. Por si?! A ka ndonjë mundësi të tillë? Epo, ka një zgjidhje që nuk është tamam seksi, por...