Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: falë mjaltit!

Si të kuroni plagët në lëkurë, falë mjaltit!

Mjalti është shumë efektiv në vrasjen e baktereve dhe ndihmon që plagët të shërohen më shpejt. Eshtë vërtetuar se mjalti stimulon sistemin imunitar, i cili shpejton shërimin  dhe kontrollon inflamacionin e lëkurës. Si funksionon? Aplikoni një shtresë të hollë...