Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: falë maskës me kanellë!

Shpëtoni nga lëkura e irrituar dhe e skuqur, falë...

Stresi, pluhurat e ditës, por edhe produktet kozmetike shpesh e skuqin dhe irritojnë lëkurën tonë. Në rast se edhe ju vuani shpesh nga diçka e tillë, hidhini një sy maskës natyrale që ju vjen në ndihmë për të tilla...