Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: Eshtë koha e tyre! Si gatuhen ato dhe ku të shijoni pa merak një pjatë të mirë me midhje

Eshtë koha e tyre! Si të gatuani një pjatë...

Përgjatë verës, midhjet kanë sezonin e tyre. Çmimi i tyre nis nga 200 lek të vjetra e deri në 300 lek. Kanë një shije fantastike, vlera ushqimore të larta dhe teknika e përgatitjes nuk do shumë mend. Neps.al ju...