Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: është kjo!

Maska që ju nevojitet për një pamje më rinore...

Momenti i maskave natyrale këtu në Neps.al erdhi! Ju duhen vetëm dy përbërës, për të pasur një lëkurë më të tendosur dhe me shkëlqim. Merr pak minuta kohë dhe thjesht disa qindarka nga xhepat tanë. Përbërësit e maskës janë...