Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: esëll

A është mirë për shëndetin të pihet ujë esëll...

Pirja e ujit rekomandohet gjerësisht nga ekspertët e shëndetit si një mënyrë e thjeshtë dhe efektive për të ruajtur shëndetin e mirë. Praktika e pirjes së ujit të parë në mëngjes, veçanërisht me stomakun bosh, është përkrahur nga shumë...

Pse të bën mirë një thelpi hudhër me stomak...

Ka mendime të ndryshme rreth temës së ngrënies së një thelpi hudhre esëll, me stomak bosh. Ndoshta keni dëgjuar gjithashtu se kjo recetë e gjyshes nuk ka asnjë lloj efektei. Por me sa duket, sipas ‘Health Digezt’ kjo metodë...