Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: Eliminoni pikat e zeza dhe rregulloni pH e lëkurës me tonikun natyral me kripë e qumësht

Eliminoni pikat e zeza dhe rregulloni pH e lëkurës...

Kombinimi i kripës me qumështin rezulton të jetë një tonik i shkëlqyer. Përdorimi i vazhdueshëm i tij eliminon pikat e zeza dhe rregullon pH natyral të lëkurës. Përbërësit: 2 lugë gjelle qumësht  1 lugë gjelle kripë Çfarë duhet të...