Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: edhe kur kanë kaluar 3 ditë pa u larë!

10 mënyra si të mbani erë të mirë, edhe...

Epo ndonjëherë ndodh dhe pikë! Për ndonjë arsye apo tjetër, mund edhe të kapim tre ditëshin pa u larë. Atëherë çfarë të bëjmë për mos të na ardhur zorr nga vetja, nëse s’gjejmë kohën dhe kushtet për tu larë?...