Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: “Dua të shëndoshem”. Ja dieta e duhur për ty!

“Dua të shëndoshem”. Ja dieta e duhur për ty!

Për të shtuar disa kilogramë duhet një regjim ushqimor i pasur jo vetëm në kalori, por edhe në vlera ushqyese si: vitamina, minerale, fibra dhe antioksidantë. Mos prisni të shëndosheni brenda javës. Qëllimi është të shtojmë 0,5 – 1...