Arkiva e etiketave: “Chop chop”

Nga lëngu i gjyshes tek lëngu i dashurisë, “Chop...

Lëngjet e freskëta të frutave të përgatitura në çast, me formulën, sasinë e duhur dhe sigurisht me disa copëza dashurie janë gjithnjë një ide brilante! Sa herë ju shkon mendja për një kombinim të mirë e plot vitamina të...