Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: Biskota me hurma arabie

Biskota me hurma arabie, receta e famshme dhe tepër...

1.Të gjithë përbërësit i bashkoni në një tas gradualisht dhe i përzieni mirë (përveç hurmave). 2.E punoni mirë masën me dorë. Tasin e mbyllni me një qese plastike dhe e lini në frigorifer për 12 orë. 3.Të nesërmen i...