Arkiva e etiketave: birra

Nga birra në vend të shampos, tek sheqeri për...

Në fakt, njerëzit bëjnë gjëra nga më të çuditshmet për hirë të shëndetit dhe mirëqenies. Më poshtë do të lexoni për 6 truke që ndoshta nuk i kishit dëgjuar ndonjëherë, por që funksionojnë vërtet. Birrë në vend të shampos...

Pulë me birrë: një recetë që duhet provuar

Mund të duket e çuditshme, por pula me birrë nuk është recetë alkoolike, pasi alkooli avullon gjatë gatimit. Kështu që kjo recetë është e përshtatshme si për fëmijët, ashtu edhe të rriturit. Është një pjatë e re që do...

Njëbrirëshat po bëjnë namin. Vjen birra e parë unicorn...

Nëse edhe ti, kur ishe fëmijë jetoje në një botë ylberësh dhe njëbrirëshash shumëngjyrësh, besojmë se do të jetë lajm i mirë kur të mësosh se në prill do të prezantohet birra e parë unicorn, perfekte për ‘beer lovers’...