Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: Besojeni ose jo

Besojeni ose jo, gjumi me çorapet veshur ju jep...

Besojeni ose jo studimet kanë zbuluar se të veshurit çorape gjatë natës, ju ndihmon të bini në gjumë më shpejt Kjo për shkak se çorapet mbajnë këmbët tuaja ngrohtë dhe kjo gjë i dërgon trurit tuaj një mesazh se...