Arkiva e etiketave: bazuar në moshën që keni

Cila është dieta më e mirë për ju, bazuar...

Miti më i madh që shumica e njerëzve vazhdojnë e besojnë, është se diçka e quajtur “dieta e përsosur” ekziston! Asnjë trup njerëzor nuk është i njëjtë dhe sigurisht një dietë e cila është e mirë për dikë, nuk...