Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: balsam

Fiks për Shën Valentin: Ky scrub i bërë në...

Të gjithëve na pëlqejnë buzët e hidratuara mirë, pa të skuqura dhe të plasaritura bezdisëse. Me përdorimin e përditshëm të buzëkuqëve dhe me rritjen në moshë, ky problem na kthehet në një sfidë të vërtetë. Megjithatë edhe kjo e...