Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: bakllava turke

Si të bëjmë bakllava turke?

Marrim miellin, vezët, kosin, vajin  dhe lëngun e limonit dhe zëmë brumin jo shumë të fortë. Pasi e zëmë brumin e lëmë të qetësohet për gati një orë dhe më pas e ndajmë në 4 pjesë të barabarta. Secilën...