Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: atëherë trupi juaj ka nevojë për më shumë vitamina

Nëse keni këto 7 shenja, atëherë trupi juaj ka...

Dilni përpara pasqyrës dhe shikoni mirë veten. Nëse keni këto shenja, atëherë trupi juaj ka nevojë për më shumë vitamina. Të verdhë, tek të bardhat e syve  Ju mungon vitamina B12. Duhet të konsumoni më shumë qumësht, mëlçi pule...