Arkiva e etiketave: Aspirinë dhe lëng limoni

Aspirinë dhe lëng limoni, çelësi kundër thembrave të çara!

Nuk është nevoja të shpenzoni pafund para për produkte bukurie të shtrenjta, kur mund të gjeni zëvendësues po aq efektivë dhe më të lirë në çmim. Kësaj radhe ndalemi pak tek thembrat e çara,një problem i zakonshëm i shumë...