Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: as gjalpë. Ja truku i thjeshtë për përgatitjen e tyre

Kokoshkat e shëndetshme nuk duan as vaj, as gjalpë....

Neps.al ju tregon sot një mënyrë të thjeshtë për përgatitjen e kokoshkave pa vaj dhe pa gjalpë. Do thoni ju po si? Përgatitja e kokoshkave me vaj dhe gjalpë thjeshtë sa humb vlerat e tyre dhe njëkohësisht nuk ka...