Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: Arsyeja pse shampos sonë duhet t’i shtojmë hudhër

Arsyeja pse shampos sonë duhet t’i shtojmë hudhër, do...

Hudhra është një produkt shumë i mirë për rritjen e shpejtë e të shëndetshme të flokëve. Ajo është e pasur me shumë minerale, siç janë magnezi, sulfuri, zinku, hekuri, bakri dhe seleniumi. Përveç sulfurit, hudhra është e pasur me vitaminat...