Arkiva e etiketave: Arsyeja përse nuk duhet të pini kurrë kafe para një interviste pune!

Arsyeja përse nuk duhet të pini kurrë kafe para...

Ushqimet dhe pijet që përmbajnë kafeinë mund të prishin intervistën tuaj për një punë të rëndësishme. Po pyesni veten përse? Së pari, shumë adrenalinë futet në qarkullimin tuaj të gjakut, duke shkaktuar djersitjen e pëllëmbëve dhe dridhjen e duarve...