Arkiva e etiketave: Arsyeja e pabesueshme pse mollët duhet ngrënë vetëm në mëngjes

Arsyeja e pabesueshme pse mollët duhet ngrënë vetëm në...

Mollët janë të pasura në fibra dhe përmbajnë acide natyrale që përmirësojnë tretjen dhe funksionin e zorrës së trashë. Mirëpo nëse i hani mollët në mbrëmje, acidi i tyre mund të ngacmojë stomakun dhe t’ju shkaktojë parehati. Të ngrënit...