Arkiva e etiketave: argjila

Nga dhëmbët e bardhë, tek lëkura e flokët: pse...

Quhet argjilë jeshile e ventiluar dhe është e pasur me shumë benefite, si për shëndetin ashtu edhe për bukurinë. E njohur dhe e përdorur që në kohët e lashta, argjila jeshile e ventiluar mund të përdoret në mënyra të...