Sugjerojmë:

Arkiva e etiketave: Anila Kalleshi

Anila Kalleshi: Uthull molle dhe qepë për njollat kafe...

Njollat kafe në fytyrë janë një stres i vërtetë. Ato shfaqen për shkak të shpërndarjes në mënyrë të pabarabartë të melaninës në dërmën e lëkurës, nën veprimin e rrezatimit ultravjollcë. Maska me uthull molle dhe lëng qepe Për shkak...