Arkiva e etiketave: alternativa numër 1 kur ju mundon kolla dhe gripi!

Çaji i dafinës, alternativa numër 1 kur ju mundon...

Çaji i dafinës funksionon shumë mirë sidomos në rastet kur ju mundon kolla dhe gripi. Provojeni për disa ditë rresht deri sa të përmirësohet gjendja juaj shëndetësore. Për të përgatitur çajin e dafinës në kushtet e shtëpisë nevojiten: 4-5...